Dwayne Bowe franchise taget kapott majd aláírta ötéves szerződését a Kansas City Chiefs-el

A Kansas City Chiefs biztosra akart menni, hogy a wide receiver Dwayne Bowe nem megy sehova és az utolsó percekben franchise taget adtak neki, majd nemsokkal később aláírták az ötéves szerződését.

A vezetés leváltása sem változtatta meg az eredeti célkitűzést, azaz a városban kell tartani Dwayne Bowe-t. Csak pár perccel a határidő lejárta előtt taget adtak neki, mert féltek tőle, hogy kicsúsznak az időből és ha nem sikerült volna megegyezni akkor szabadon igazolhatóvá válhatott volna.

Az eset hasonlít Robert Mathis tavalyi esetéhez. Az Indianapolis Colts és Mathis már szinte aláírta a védő őj szerződését, de az utolsó percekben franchise taget adtak neki amivel bebiztosította magát a csapat. Mathis esetében is nem sokkal később bejelentették a hosszútávú szerződést.

Bowe új szerződésének részleteiről egyelőre nem lehet tudni, de az biztos, hogy a liga egyik legjobb receiver szerződéséről beszélhetünk. Az elkapó mellett a mai napon hosszútávú szerződést kötöttek a punter Dustin Colquitt-al is.

(nfl.com, Fotó: kcconfidential.com)