A legnagyobb edzői stáb az NFL történetében!

A kisebb nagyobb jövés menések után összeállt a Buccaneers edzői stábja, és jelenleg 24 edzőt foglalkoztat a csapat. Ezzel a népes gárdával, jelenleg a Bucs tudhatja magáénak a legtöbb edzőt a ligában. De ez még hagyján, ezen is tovább menve, soha az NFL történetében nem volt csapat, aki korábban ennyi edzőt alkalmazott volna.

Igencsak úgy tűnik, hogy vezetőedzőnk Greg Schiano, szépen lassan maga köré gyűjtötte egykori edzőit, koordinátorait. Viszont egy ekkora gárdát kézben is kell tartani. Vajon Greg képes lesz erre? Illetve milyen hatással lesz a játékosokra a "24 fejű sárkány"? Az idei edzői stábban aztán van minden, amatőr, öreg róka, több tizenéves NFL tapasztalat, pár éves egyetemi tapasztalat. Sajnálatos módon erre a csapatra mindig jellemző volt a káosz, reméljük ez nem egy újabb szelete lesz ennek, és vezetőedzőnk megbirkózik ezzel a nem kis feladattal.

A másik dolog amit ebből megtudhatunk, hogy ismét egy pont ahol a franchise tulajdonosai a Glazer család költségekbe verte magát. Mondjuk évek óta panaszkodnak a Bucs fanok, hogy afféle mostohagyermekként bánnak a csapattal, és a tőkét "másik gyermekükhöz" vándoroltatják, hát tessék, most megkaptuk. A "másik gyermek" alatt a Manchester United angol labdarúgó csapatot értem. Mert kevesen tudják ugyan, de a két franchise tulajdonosai egy és ugyan azon személyek. Viszont ha megnézzük a két csapat sikerességét, anyagi helyzetét, melyek külön sportágban szerepelnek ugye, de azt hiszem nem kérdéses merre felé hajlik a mérleg.

Most viszont úgy tűnik a Buccaneerst ők is egyfajta fejlődésnek vetették alá. Gondoljunk csak a tavalyi évre. Horribilis összeget költöttek szabad ügynökökre, négy éves nem olcsó szerződést kapott egy új vezetőedző. Mindeközben a jegyárak folyamatosan mennek lefelé, és a legolcsóbbak közé tartozik a ligában. Most erre rákontrázva megkaptuk a valaha volt legnagyobb edzői stábot, és ha megnézzük az összegeket a költségvetési sapkában, ismét 30 milliós értékű szabad ügynök vándorlásra számíthatunk. Érdekes ez az új "politika" a Glazer család részéről, és reméljük előbb utóbb ki is fizetődik számukra, és számunkra is, talán egy újabb Super Bowl szerepléssel. Bár a realitás talaján maradva, talán már azzal is elégedettek lennénk, ha idén végre bejutnánk a rájátszásba.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu