A Buccaneers leigazolta Eric Page-t

A változatosság kedvéért, ismét leigazoltunk egy elkapót az idei holtszezonban, ezúttal Eric Page-t. Nagyon aktív a csapat ami a wide recieverek igazoltatását illeti. Bárcsak így lenne cornerback fronton is. Új szerzeményünk egy fiatal elkapó, aki tavaly került a ligába le nem draftolt szabadügynökként.

A Denver Broncos csapott le rá, ám az edzőtáborban sérülést szenvedett és rögtön ki is hagyta az egész évet. Úgy fest Buccaneer barátunknak igaza lesz, és Mark Dominik eltökélt szándéka, hogy idén rengeteg munkát ad a Bucs orvosi személyzetének. Ha eddig az volt a cél, hogy versenyhelyzetet teremtsünk a játékosok között az edzőtáborra, akkor elmondhatjuk, hogy elkapó fronton ez remekül sikerült. Bár az ég adta egy világon semmi szükség nem volt rá, hisz ha valami működött a tavalyi évben, akkor az a csapat ezen része volt. Ismét egy lépés a Mark Dominik által vezetett gárdától, amit már végképp nem értek, de szerintem mások sem.

Így tehát a harmadik elkapó "címért" immáron versenyezhet Eric Page, David Douglas, Kevin Ogletree, Chris Owusu, Steve Smith, és nagy kedvencem Tiquan Underwood. És ha nem lenne elég hat darab hármas számú elkapó ebbe a csapatba, akár még a draft első és második körében is választhatnánk egyet-egyet. Ezt természetesen csak viccnek szántam, és nézze el nekem mindenki, de már rég túllépte nálam ez a holtszezon az irónia határait. (Mondhatni nem vagyok elégedett.) Egyébként biztosra veszem, hogy ezek után még a hetedik körben sem fogunk elkapót draftolni, legalábbis reméljük.

De mit lehet tudni Eric Page-ről? Igazság szerint, nem túl sokat. 178 centiméter magas, ami elkapóknál eléggé alacsonyka, és 82 kiló, ami elkapóknál eléggé soványka. Viszont nálam okosabbak azt mondják, hogy jó a lineáris sebessége, és nagyon gyors játékos rövidtávon, így hát valószínűleg slot receiver lesz belőle. Az egyetemen azonban nagyon is termékeny volt 304 elkapás 3276 yardon, és 25 touchdown! Mindez három év alatt a Toledon! De mi is az amiben ő igazán jeleskedik? Remek punt és kick returner! Ez az ami nekünk pedig nincs. És mint elkapó két díjat is besöpört az All-Mid-American Conference-ből.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu