Draft prospect: Cordarrelle Patterson (Tennessee, WR)

philly.blog.hu partneroldal írása a Tennessee 22 éves wide receiveréről, Cordarrelle Patterson-ról.

Egy évnyi kezdő tapasztalattal rendelkezik. Eredetileg csak 3. számú elkapó volt a Volunteersnál, de DaRick Rodgers kirúgása után megörökölte a 2. pozíciót Justin Hunter mögött. 46 elkapás, 778 yard és 5 TD. Ez volt a tavalyi évben a teljesítménye.

Kiváló labdaérzéke van, nagyon ritkán veszíti el a bogyót. Ha van ideje felgyorsulni, akkor védő legyen a talpán, aki utoléri. Kiválóan használható mélységi passzoknál és szélső játékoknál is. Elkapás után nagyon nehéz szerelni.  Kiválóak irányváltoztatási készségei, és adottságai. Tyler Bray személyében egy szintén draftra érkező irányító dobálgatott neki, nem is rosszul.

Justin Hunter mögött a Tennessee 2. legeredményesebb elkapója volt tavaly. Hátrányaként azt róhatjuk fel neki, hogy lassan gyorsul fel és néha leragad a line of scrimmagen. Elég szeszélyes teljesítményre képes. Van olyan nap, amikor tarthatatlan és van, amikor szinte veszélyt sem jelent. NFL-ben slot elkapóként lehet rá az első időkben számolni, de van benne lehetőség, hogy kinője magát. Kiváló visszahordó. Tavaly punt és kickoff után is hordott vissza touchdownra.

eagles. jpg

Forrás:

Philadelphia Eagles Blog

philly.blog.hu

Kép: thedraftreport.com, timesfreepress.com