A tegnapi nap összefoglalója

- Az Oakland Raiders a negyedik körben kiválasztotta az irányító Tyler Wilson-t és emiatt nem érdeklődik tovább a szabadügynök Vince Young iránt.

- A Kansas City Chiefs nem tárgyal tovább a Miami Dolphins-al a Branden Albert traderől és minden jel szerint új szerződést fognak kötni az offensive tacklelel.

- A Chicago Bears négyéves szerződést kötött az ötödik körben kiválasztott Jordan Mills-el és a hatodik körös Cornelius Washington-al.

- A Kansas City Chiefs eltradelte a cornerback Javier Arenas-t az Arizona Cardinals-al. Cserébe a fullback Anthony Sherman érkezett a Chiefshez.

- A szabadügynök offensive tackle Bryant McKinnie átesett az orvosi vizsgálaton így már csak órák választják el attól, hogy aláírjon a San Diego Chargers-el.

- A New York Giants interjúra hívta a szabadügynök running back Tim Hightower-t.

- A San Diego Chargers cáfolja, hogy érdeklődne Tim Tebow iránt.

- A Jacksonville Jaguars játékos megfigyelő igazgatónak nevezte ki Chris Polian-t, az Indianapolis Colts korábbi general managerét.

- Tim Tebow első érdeklődője a Champions Professional Indoor Football League-ben szereplő Omaha Beef együttese.

- A Miami Dolphins edzésre hívta a szabadügynök offensive tackle Eric Winston-t és az Atlanta Falcons korábbi offensive tacklejét Tyson Clabo-t is.