Warren Sapp is beiktatásra kerül a Ring of Honor tagjai közé

A Tampa Bay Buccaneers sajtótájékoztatót tart csütörtökön, és bejelentik ki lesz a Ring of Honor következő tagja. A Tampa Bay Times viszont galád módon lelőtte a poént, hisz ők már tudják, és megosztották a nagyérdeművel is, a defensive tackle, akit idén a Halhatatlanok Csarnokába is beiktattak: Warren Sapp

Warren Sapp-ről már korábban több helyen írtunk nektek, ő volt a csapat védelmének egyik kulcsfigurája a 90-es években, és 2000 elején, többek közt neki is köszönheti a Bucs, hogy ezen időszak alatt folyamatosan playoff résztvevő volt, valamint a 2002-es Super Bowl győzelmet. Karrierje során begyűjtött 96,5 sack-et, és úgy emlegetik, mint minden idők egyik legjobb defensive tackle-jét, az NFL történetében.

Warren Sapp tehát csatlakozik az egykori vezetőedzőhöz John McKay-hez, a defensive end Lee Roy Shelmon-hoz, az offensive tackle Paul Gruber-hez, és a tight end Jimmie Giles-hez, a Buccaneers Ring of Honor tagjai közé. A következő szezon egy hazai meccsének a szünetében kerül majd sor a beiktatásra. Sokan az Eagles elleni meccsre tippelnek, hisz stílusos lenne, nekik okozta annak idején talán a legtöbb fejfájást.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu

Kép: bleacherreport.com