A tegnapi nap összefoglalója

- A Baltimore Ravens a csapat új defensive asszisztensének nevezte ki a New Orleans Saints volt védelmi koordinátorát, Steve Spagnuolo-t.

- Családon belüli erőszak vádjával letartóztatták a linebacker Daryl Washington-t.

- A Dallas Cowboys érdeklődik két right tackle Tyson Clabo és Eric Winston iránt, de valamelyikük szerződtetéséhez elengedhetetlenül szükséges a szintén tackle Doug Free fizetésének a csökkentése.

- Bejelentette visszavonulását a kicker Nate Kaeding. A rúgó kilenc évig volt a San Diego Chargers játékosa, majd a tavalyi év közben csatlakozott a Miami Dolphins csapatához.

- A legfrissebb hírek szerint a Kansas City Chiefs játékosa marad Branden Albert a következő szezonban. Mivel nem sikerült eltradelni ezért Albert minden jel szerint a bal tackle poszton fog szerepelni míg az idei 1/1-es Eric Fisher lesz a jobb tackle.

- Justin Blackmon négy mérkőzés eltiltása ellenére is bízik benne a Jacksonville Jaguars vezetőedzője, Gus Bradley.

- A Tennessee Titans John Abraham után interjúra hívta a defensive end Dwight Freeney-t.

- A cornerback Al Harris egynapos szerződést kötött a Green Bay Packers csapatával, hogy korábbi csapata színeiben vonulhasson vissza.

- A New York Jets elküldte két játékosát, a defensive end Claude Davis-t és a cornerback Cliff Harris-t, mert pár napja letartóztatták és vádat emeltek ellenük marihuána birtoklás miatt.

- A Baltimore Ravens kétéves, 7 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött az offensive tackle Bryant McKinnie-el.

- A Tampa Bay Buccaneers beiktatta a Ring of Honor tagja közé a defesnive tackle Warren Sapp-et.