Egy nap kétszer is letartóztatták Titus Young-ot

Érdekes hírrel került újra címlapra a csapat nélkül álló Titus Young, ugyanis múlt hét vasárnap 15 óra leforgása alatt kétszer is letartóztatták az elkapót.

Az első eset még reggel történt amikor ittas vezetés gyanúja miatt letartóztatták, de pár órával később szabadon is engedték. Majd napközben érkezett egy hívás a rendőrségre mi szerint egy ember átmászott a kerítésen abba az udvarba ahol a lefoglalt gépjárműveket tárolják.

Természetesen Young volt az és az ittas vezetés miatt lefoglalt Mustangját próbálta visszaszerezni. Young menekülni próbált a saját autójával de a rendőrök ismét letartóztatták. Az elkapónak rövidke pályafutása alatt is sok problémája volt, de valószínűleg ez lesz a legemlékezetesebb.

Az erős vasárnap után még majdnem hete van rá, hogy behozza a Philadelphia Eagles és a New York Jets korábbi cornerbackjét (egyik csapatnál sem lépett pályára), Cliff Harris-t akit háromszor tartóztattak le kilenc nap leforgása alatt.

Young-ot a 2011-es Draft második körében választotta ki a Detroit Lions és két éven keresztül volt a csapat játékosa. A Lions februárban megunta Young viselkedését és elküldte a receivert. Már másnap szerződtette a St. Louis Rams de onnan 10 nap után elküldték. Eddig sem volt túl sok érdeklődő iránta és ezen biztosan nem javítottak a letartóztatások.

(nfl.com, Fotó: espn.go.com)

Címkék: detroitlions