A tegnapi nap összefoglalója

- A safety Kenny Vaccaro aláírta aláírta négyéves újoncszerződését a New Orleans Saints-el. Vaccaro lett az idei Draft első elsőkörös játékosa aki érvényes NFL szerződéssel rendelkezik. A Saints a védő mellet aláírt az offensive tackle Terron Armstead-el, a wide receiver Kenny Stills-el és a linebacker Rufus Johnson-al.

- A San Diego Chargers aláírt a második körben kiválasztott Manti Te'o-val. A linebacker mellett szerződtették még a wide receiver Keenan Allen-t, az outside linebacker Tourek Williams-t és az irányító Brad Sorensen-t.

- A Philadelphia Eagles aláírt a Draft második körében kiválasztott tight endjével Zach Ertz-el. A tight enden kívül szerződtették még az ötödik körös safety Earl Wolff-ot és a hetedik körös defensive end Joe Kruger-t, a cornerback Jordan Poyer-t és a defensive end David King-et is.

- A Chicago Bears négyéves szerződést kötött az idei Draft második körében kiválasztott linebackerével, Jon Bostic-al.

- A New England Patriots kétéves szerződést kötött a Tennessee Titans korábbi wide receiverével, Lavelle Hawkins-al.

- A szabadügynök linebacker Karlos Dansby iránt érdeklődik a New York Jets, a Houston Texans és az Atlanta Falcons is.

- Az Indianapolis Colts eltradelte a center A.Q. Shipley-t a Baltimore Ravens-el egy 2014-es kondícionális Draft választásért.

- A Cleveland Browns egyéves szerződést kötött a Hoston Texans szabadügynök offensive linemanjével, Rashad Butler-el.

- Az új stadion építése miatt 2014-ben és 2015-ben a Minnesota Egyetem stadionjában fogja lejátszani hazai mérkőzéseit a Minnesota Vikings.

- A volt Pittsburgh Steelers offensive tackle Max Starks ellátogatott a San Dieog Chargers csapatához.

- A szabadügynök running back Felix Jones tovább folytatja a körútját és a keddi Philadelphia Eagles-es látogatását követően részt fog venni a New England Patriots edzésén is.