Hodges, Mauti és Dawkins is 4 évre írt alá a Vikings-al

A Minnesota Vikings is elkezdte szerződtetni azokat a játékosait, akiket még az áprilisi drafton választott ki. Idén kicsit hamarabb kezdett, mint tavaly. Nem is variált sokat, mindjárt három játékossal tudott megegyezni a feltételekkel. A volt Penn State LB Gerald Godges, aki a negyedik körben érkezett, a volt Penn State LB Michael Mauti, aki a hetedik körben érkezett és a volt Florida State DT Everett Dawkins, aki a hetedik körben ékezett, mindhárman egyaránt 4 éves szerződést kaptak és kötöttek a csapattal.

Elsőként Gerald Hodges szerződését ütötték nyélbe, aki azonnal ki is tweetelte az aláírás pillanatát.

Hodges szerződése 4 évre szól, amely idő alatt 2.580.108 $-t kereshet és aláírási bónuszi bónuszként 420.108$ -t kaphat. Így maximálisan ebben az idényben a bónusszal együtt 510.027$-t kaphat a 120. helyen kiválasztott játékos.

Hodges szerződtetés után a Vikings bejelentette, hogy két hetedik körös választottjukkal is mindenben megegyezett. Michael Mauti és Everett Dawkins is 4 éves szerződést kötöttek a csapattal.

Mauti és Dawkins szerződéséről nem tudni a részleteket, mindössze a kontraktus időtartamát, mely 4 évre szól. Mauti, ha megkapja az NFLPA által megszabott maximálisan adható szerződést akkor 420.682$-t kaphat szezononként, Dawkins ugyanezekkel a feltételekkel 417.588$-t tehet el idényenként. 

Az idei szerződtetések 8 nappal korábban jöttek, mint tavaly, igaz akkor május 22-én 6 játékossal megállapodott a csapat, most eddig csak hárommal. 

Hátra van még Floyd, Rhodes, Patterson, Baca, Locke és Bond szerződtetése.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com