A tegnapi nap összefoglalója

- Az Arizona Cardinals négyéves, 3.052 millió dolláros szerződést kötött a harmadik körben kiválasztott safety Tyrann Mathieu-vel.

- Izomsérülés miatt a mai napon sem tudott edzésmunkát végezni a Cleveland Browns running backje Trent Richardson.

- A Tampa Bay Buccaneers négyéves szerződést kötött a második körös választottjával, a cornerback Johnthan Banks-el.

- Meg mell műteni a Philadelphia Eagles tight endjének, James Casey-nek a jobb térdét és a játékos kénytelen lesz kihagyni az OTA edzéseket.

- A mai napon megműtik a New York Giants fullbackjét Henry Hynoski-t. A térdműtét miatt elképzelhető, hogy új fullback után kell néznie a Giantsnek.

- A Cincinnati Bengals szerződtette a Draft második körében kiválasztott running backet, Giovani Bernard-ot.

- A Pittsburgh Steelers tárgyalásokba kezdett a wide receiver Emmanuel Sanders-el a szerződésének a meghosszabbításáról.

- Új szerződést akar a New York Giants wide receivere Hakeem Nicks és tiltakozásul nem fog részt venni a csapat önkéntes edzésein.

- Jim Harbaugh gyorsan eloszlatta a találgatásokat és kijelentette, hogy a San Francisco Michael Crabtree sérülése ellenére sem számít Randy Moss jövőbeli szolgálataira.

- A Phialdelphia Eagles korábbi irányítója Ron Jaworski kételkedik benne, hogy sikeres lehet az NFL-ben a Chip Kelly által képviselt támadójáték.

- Michael Crabtree sérülését követően a San Francisco 49ers vezetőedzője, Jim Harbaugh gyorsan elmondta, hogy az elkapónak nem kell kihagynia az egész következő szezont.

- A New York Jets vezetőedzője Rex Ryan nagyon elégedetlen volt irányító, Mark Sanchez-nek az edzésen mutatott produkciójával. A második körben draftolt Geno Smith sem váltotta meg a világot, de valamivel jobban teljesített mint Sanchez.

- Aaron Rodgers véleménye szerint a Green Bay Packersnek még a Hall of Fame beiktatás előtt vissza kellene vonultatnia Brett Favre mezszámát.