A Bucs leszerződtette a running back Matt Brown-t

Bár a második running back pozíciójára már akadnak jelentkezők szép számmal a Bucs háza táján, ismét fokoztuk egy kissé a versenyhelyzetet, érkezett ugyanis Matt Brown a csapathoz, a Temple-ről.

Brown egyetemi évei elég meggyőzően sikeredtek, 2647 yard, 23 TD, és 466 yard elkapásokból. Egy tekintélyes 5,6 átlag yarddal elkapásonként. Az egyetemen nem mellékesen kick returnerként is jeleskedett, de ilyen mutatókkal igazság szerint nyugodtan harcba szállhat akár a második számú running back pozícióért is.

Bár tavaly aláírt a Kanadai futball ligában lévő, kimondhatatlan nevű Saskatchewan Roughriders csapathoz, az NFL kedvéért mégis váltott. (Miért ne tette volna.)

Főiskolai karrierje során 83 alkalommal hordta vissza a bogyót, kezdőrúgásokat követően, szerezvén 2068 yardot, ez is elég impozáns, 24,9 yardos átlaggal. És szerzett két touchdownt is. Mint punt returner 45 alkalommal jutott szerephez, és 403 yardot gereblyézett össze. 2012-ben pedig a Big East, az év speciális egység játékosa címét is magáénak tudhatta. Szintén ebben az évben pedig az edzők beválasztották az All-Big East First Team-be is.

Matt Brown szerződtetéséből arra következtethetünk, hogy az egykori olimpikon, akiért bagóra váltottuk Legarrette Blount-ot, bizony fabatkát sem ér a futball pályán, sem mint futó, sem mint visszahordó. Így Brown nyugodtan pályázhat erre a pozícióra. És megküzdhet Mike James-szel, Brian Leonard-dal, és Michael Smith-szel, a második számú futó szerepéért.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu