A tegnapi nap összefoglalója

- Térdsérülés miatt véget ért az OTA program a Denver Broncos tight endje, Joel Dreessen számára.

- Továbbra sem vesz részt az OTA edzéseken a New York Giants wide receivere Hakeem Nicks.

- A running back Steven Jackson-ra elkapóként is számítanak az Atlanta Falcons-nál.

Rob Gronkowski ügynökének állítása szerint a New England Patriots tight endjének hátműtétje nem lesz olyan komoly beavatkozás, hogy hátráltatná őt a későbbiekben.

- Az eddigi edzések alapján Mark Sanchez és Geno Smith van versenyben a New York Jets kezdő irányító posztjáért, de Greg McElroy viszont alulmaradt Matt Simms-el szemben ami könnyen vezethet majd McElroy távozásához.

- A Cincinnati Bengals védelmében kevesebb emberfogás és több "pass rush" vár a linebacker James Harrison-ra.

- A legfrissebb hírek szerint a Washington Redskins tight endje, Fred Davis teljesen felépül Achilles-ín szakadásából a következő hónapban kezdődő mini edzőtáborig.

- A tavalyi alapszakasz MVP Adrian Peterson szeretné, ha a következő szezonban többet passzolnának az irányába.

- A hírek szerint a Houston Texans nemrégiben szerződtetett safetyje Ed Reed egészséges lesz az edzőtábor kezdetére.

- A Denver Broncos szerződtette a defensive back Quentin Jammer-t aki korábban 11 éven keresztül a csoportrivális San Diego Chargers játékosa volt.

- Egyelőre nem emeltek vádat a Jacksonville Jaguars running backje Maurice Jones-Drew ellen a múlt heti verekedés miatt, de a végső döntést a következő elején fogják meghozni.

- A Pittsburgh Steelers a tavalyi Draft harmadik körében kiválasztotta a linebacker Sean Spence-t akinek megsérült a térde a tavalyi előszezonban, de mostanra biztossá vált, hogy a következő szezonban bemutatkozhat majd az NFL-ben.