A tegnapi nap összefoglalója

- A Dallas Cowboys linebackere, DeMarcus Ware kihagyja a jövő héten kezdődő mini edzőtábort, mert még mindig nem 100%-osan egészséges.

- A Washington Redskins irányítója, Robert Griffin III kijelentette, hogy teljesen egészséges lesz az edzőtábor kezdetére.

- Nem lehet tudni mikor tér vissza Jason Pierre-Paul és Hakeem Nicks a New York Giants-hez. Pierre-Paul sérülés miatt hiányzik, míg Nicks új szerződést akar magának.

- Az Arizona Cardinals korábbi running backje, Beanie Wells ellátogat a Jacksonville Jaguars csapatához.

- A New York Giants korábbi running backje, Ahmad Bradshaw a tegnapi napon ellátogatott az Indianapolis Colts csapatához.

- A legfrissebb hírek szerint teljesen egészséges lesz az edzőtábor kezdetére a Houston Texans veterán safetyje, Ed Reed.

- A Washington Redskins wide receivere, Pierre Garcon jelenleg is vállsérüléséből lábadozik de elmondása szerint ha szükség volna rá akár már holnap is pályára tudna lépni.

- Egyelőre csak tartaléknak számít az idei Draft első körének hatodik helyén kiválasztott defensive end, Barkevious Mingo a Cleveland Browns védelmében.

- A Cincinnati Bengals offensive koordinátora, Jay Gruden elégedett a támadóegységével és véleménye szerint nagy előrelépés fog bekövetkezni az idei szezonban.

- Trent Richardson: Visszatérek július végére vagy augusztus elejére, bármikor is kezdődjön el a Cleveland Browns edzőtábora.

- A New York Giants wide receivere, Santonio Holmes PUP listán vághat neki az idei edzőtábornak.

- A Baltimore Ravens egyéves szerződést kötött a Jacksonville Jaguars volt linebackerével, Daryl Smith-el.