OTA 2013: Vikings 6. nap

Természetanyánk megkönyörült rajtunk és jó időt hozva Minnesota államra, megengedte csapatunknak, hogy a héten először a szabadban tréningezhessenek.

Leslie Frazier kitörő örömmel konstatálta, hogy kivonulhatnak a csarnokból, mert ő jobban szeret kint gyakorolni. A mai napon rendhagyó módon a hat legemlékezetesebb játékot említeném meg nektek.

Ma is, hasonlóan az egész eddig OTA-n eltöltött idő alatt, most is mind a 90 csapattag a pályán volt és edzett. Jöjjenek a playek …

6. Ponder és Jennings összjátéka a redzoneban

7 a 7 elleni játék során az “utolsó esély a pontszerzésre” szituációt gyakorolták. 4. és 10-re feladták a labdát, Ponder hátrált vele, ráadásul a nyomás is érkezett rá, de még mielőtt odaértek volna felpasszolta a labdát, amit végül az endzoneban Greg Jennings kapott el és végül lábujjhegyen tipegve pontot szerzett a támadóknak. Ide kattintva videón is megnézhető.

5. Ford nagy játéka

McLeod Bethel-Thompson irányított mikor Chase Ford-nak ment a labda, aki a védő mellett a saját külső válla mellé érkező labdát elkapta és TD-t szerzett. Szépen halad a srác, még akármi is lehet.

4. Sanford megmenti a napot

A védők is és közülük Jamarca Sanford volt az aki megvédte a defense játékosainak becsületét. Ponder és Wright nagy összeszokottsággal játszik minden egyes OTA foglalkozáson idén. Wright-ot ismerhetjük, hiszen az NFL-be úgy robbant be, mint arról sok elkapó csak álmodik a legnagyobbak közül is. Wright a Lions elleni meccsen élete első play-ében vehetett részt, ráadásul Ponder felé dobta a labdát. Az 54 yardos passzt bámulatosan kapta el, ráadásul két play-el később megszerezte profi pályafutásának első TD-jét is. Szóval Ponder és Wright jól összeszoktak a tréningek alatt, de Sanford résen volt és a Ponder által passzolt labdát, gyönyörű vetődő mozdulattal elütötte az azt elkapni készülő Wright elől.

3. Carlson a sarokban

Na természetesen nem büntetést kapott a tight end, hanem egy nagyon szép elkapással vetette észre magát. Megjegyzés: ILYENEKET VÁRUNK A KÖVETKEZŐ SZEZONBAN! Vandenberg irányított és egy hosszan felívelt labdát Carlson az endzone sarkában kapott el igencsak látványosan. A safety Robert Blanton és a linebacker Stanford Keglar is igencsak lemaradtak róla, aminek eredmény újabb TD a fehér mezes támadóknak. Ide kattintva videón is megnézhető.

2. Kicsit a bors, de erős

Marcus Sherels a legalacsonyabb játékos a Vikings csapatában, ma ennek ellenére volt képes interception-t szerezni. McLeod Bethel-Thompson Joe Webb-nek passzolt a labdát, aki elől megkaparintotta a a CB, Marcus Sherels és tetemes yardot hozott a védelemnek. 

1. Nézd anya, most egy kézzel

Nem is vitás Kyle Rudolph-ot nagyon érzi Ponder a pályán. Nem hiába, ő a legkeresettebb a pályán. Szerdán Rudolph villogott, de amit a mai napon csinált, na az még azt is überelte. Rudolh hihetetlen magabiztossággal mozog a pályán. A 7 a 7 elleni játékban Ponder feldobta a labdát, Rudolph pedig az oldalvonal mellett futott végig és egykezes elkapással az endzonban, TD-t szerzett a támadóknak. Láthattunk már tőle ilyet. Tavaly a harmadik játékhéten a 49ers ellen húzott be egy egykezest az endzoneban, többek között az is kellett, hogy legyőzzük a későbbi Super Bowl résztvevőt.

Mára és a hétre ennyi volt az OTA foglalkozás, de jövőhéten hétfőn folytatjuk.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com