Az elmúlt napok összefoglalója

- A hírek szerint a Detroit Lions csak a szezon után akar tárgyalni Matthew Stafford-al a szerződéshosszabbításról.

- A szabadügynök tight end Kellen Winslow-t edzésre hívta a New York Jets.

- A korábbi New York Giants safety, Chad Jones-t pénteken kiválasztotta Cincinnati Reds az MLB Draft kilencedik körében.

- Torrey Smith számít az elsőszámú elkapónak a következő szezonban a Baltimore Ravens-nél.

- A Tampa Bay Buccaneers general manager Mark Dominik lenyilatkozta, hogy Darrelle Revis egészséges lesz az alapszakasz kezdetére.

- A hírek szerint jól sikerült az irányító JaMarcus Russell edzése a Chicago Bears-nél.

- Az offensive tackle Gabe Carimi kihagyta a Chicago Bears önkéntes edzéseit.

- A Cleveland Browns wide receiverét, Josh Gordon-t tiltott szerek használata miatt két mérkőzésre tiltotta el a liga.

- A running back Mark Ingram jelenleg csak harmadik számú futónak számít a New Orleans Saints-nél.

- Átadták a bajnoki gyűrűket a Baltimore Ravens játékosainak.

- A wide receiver Greg Little állítása szerint mindig is Brandon Weeden számított a Cleveland Browns elsőszámú irányítójának.

- A HBO ismét csapatot keres a Hard Knocks című sorozatának. A Seattle Seahawks már el is utasította a megkeresést.

- Ben Roethlisberger felépülésének idejére a tartalék Bruce Gradkowski gyakorolhat majd a Pittsburgh Steelers első csapatával.

- A Baltimore Ravens vezetőedzőjének, John Harbaugh-nak az elmondása szerint fontos, hogy a linebacker Courtney Upshaw több kilót is ledobjon magáról. A védő jelenleg 129 kiló és a tavalyi szezont 7 kilóval könnyebben játszotta végig.

- Jeff Fisher: Isaiah Pead egy mérkőzéses eltiltása nem befolyásolja az előszezonbeli snapjeinek a számát.

A Washington Redskins a jövő hétre edzésre hívta a szabadügynök wide receiver Donte' Stallworth-t. Stallworth a tavalyi szezonban a New England Patriots játékosa volt (1 mérkőzésen lépett pályára, 1 elkapása volt, 63 yard és 1 TD), de nem lesz számára ismeretlen a fővárosi csapat hiszen 2011-ben a Redskins játékosa volt. 11 mérkőzésen 309 elkapott yardot és 2 touchdownt szerzett.

- Egy teszt során marihuánát találtak a Dallas Cowboys defensive tacklejének, Josh Brent-nek a szervezetében és egy hónappal ezelőtt problémája volt a felhelyezett alkohol monitoring rendszerrel is. Brent még december 8.-án okozott balesetet, bizonyítottan részeg volt. A balesetben meghalt csapattársa, a gyakorlócsapat kerettag Jerry Brown. Egyelőre még Cowboys játékosnak mondhatja magát, de nem tudom meddig tűr még Jerry Jones.