Az elmúlt napok összefoglalója

- A Cincinnati Bengals offensive tackleje, Andre Smith kihagyja a csapat edzőtáborát.

- A Baltimore Ravens elküldte a fullback Vonta Leach-t.

- A wide receiver Hakeem Nicks megjelent a New York Giants mini edzőtáborában.

- A Miami Dolphins offensive tackleje, Randy Starks részt fog venni a mini edzőtáboron.

- A New York Giants wide receivere, Victor Cruz csak az új szerződés aláírását követően fog megjelenni a csapat edzésein.

A Buffalo Bills elküldte az irányító Tarvaris Jackson-t. Egy hetedik körös Draft pickért cserébe a Seattle Seahawks-tól szerezték meg a tavalyi évben. Idén február 15.-én egyéves, 2.25 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötöttek vele. A szerződés tartalmazott 500 ezer dollár garantált összeget is amit így teljesen feleslegesen fizettek ki Jackson-nak. Az áprilisi OTA edzéseken még Kevin Kolb-al felváltva gyakorolt az első csapattal, sőt voltak olyan hírek is, hogy Jackson áll nyerésre a kezdő irányító posztért folytatott versenyben.

- Az irányító Tim Tebow a New England Patriots-nál folytatja.

- Térdín sérülés miatt a Tennessee Titans újonc wide receivere, Justin Hunter ki fogja hagyni a csapat további önkéntes edzéseit.

- Kérdéses a running back Maurice Jones-Drew jövője a Jacksonville Jaguars csapatánál.

- A Buffalo Bills safetyje Jairus Byrd és a Denver Broncos offensive tackleje Ryan Clady is ki fogja hagyni csapatának önkéntes mini edzőtáborát.

- Ismételten letartóztatták a Cincinnati Bengals cornerbackjét, Adam "Pacman" Jones-t.

- A Chicago Bears elküldte a másodéves tight end, Evan Rodriguez-t miután az idei offseasonban már másodszor is letartóztatták.

A korábbi NFL wide receiver Chad "Ochocinco" Johnson-t 30 napos letöltendő börtönbüntetést kapott mert megsértette a próbaidő szabályait. Ez a büntetés hivatalos indoklása de a valóság sokkal viccesebb. A mai meghallgatáson rácsapott ügyvédnőjének a fenekére amit sértésként értékelt Kathleen McHugh bírónő. A tavalyi eset miatt állt bíróság előtt, amikor is megverte a volt feleségét, a TV sztár Evelyn Lozada-t. A hírek szerint Johnson megúszhatta volna, mert éppen egyezséget készültek kötni de az esetet követően a bírónő 30 nap börtönre ítélte és három hónappal kiterjesztette a próbaidejét.

A Chicago Bears eltradelte az offensive tackle Gabe Carimi-t a Tampa Bay Buccaneers csapatával. A falember ára egy 2014-es hatodik körös Draft pick volt. A jelenleg 24 éves Carimi-t a 2011-es Draft első körének 29. helyén választotta ki a Bears és két profi szezonja alatt 18 mérkőzésen (16-szor kezdő) lépett pályára.

- A Baltimore Ravens tulajdonosának, Steve Bisciotti-nak a véleménye szerint mostantól Joe Flacco a csapat vezére.

- A Detroit Lions korábbi wide receiverét, Titus Young-ot 27 nap után kiengedték a börtönből miután kifizette az óvadék 10 százalékát.