Michael Adams érkezett, Jeremy Lewis távozott a Buccaneerstől

Újabb nap, újabb roster változás, ezúttal a cornerback-ek körül zavarták fel kissé az állóvizet. Egy tapasztalt veteránnal gazdagodtunk Michael Adams személyében, aki már 2007 óta játszik a profik világában. Hét éves karrierjét, még az Arizona Cardinals-nál kezdte, ahova mint le nem draftolt szabadügynök került. Azóta játssza az első számú nickel defensive back szerepét, azonban ezt  a pozícióját már elvesztette. Karrierje során mindössze hét alkalommal lehetett kezdő játékos, és ez idő alatt 7 interceptionre futotta. Adams érkezés érdekében, pedig Jeremy Lewis-tól vált meg a csapat.

Adams egy borzasztóan picike cornerback, mindösszesen 173 centi és 82 kiló. Ezért leginkább a slot corner szerepe illik rá. A speciális egységekben elég nagy tapasztalata van, ez kissé segíteni fog neki a versenyhelyzetben, hisz ezért érkezett ide. Bár Revis helye betonbiztos, és Eric Wright, valamint Johnthan Banks küzdenek a második számú corner szerepéért. Adams-nek, olyan játékosokkal kell majd megküzdenie, mint Leonard Johnson, Deveron Carr, Danny Gorrer, Myron Lewis, Rashaan Melvin, és Branden Smith.

A Bucs szemlátomást mindent megtesz, hogy javítsa a csapat helyzetét cornerback fronton.  Mondjuk ez egyáltalán nem meglepő miután tavaly ez volt a legrosszabbnak mondható társaság a ligában. Eric Wright-ot egy olcsóbb szerződésre kényszerítették, Darrelle Revis-ért súlyos összegeket pengettek. Feláldoztak egy top pick-et Johnthan Banks-ért, aláírtak három minőségi le nem draftolt szabadügynökkel, és most még egy veteránt is hozzácsaptak a listához. Meglátjuk mennyi értelme volt ennek a sok erőfeszítésnek, hisz most már tényleg nem kell sokat várni, hogy elkezdődjön a szezon! #noflyzone :)

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu