Hat játékos indul a Kiegészítő Drafton

Az edzőtáborig sem pihenhetnek a csapatok, hiszen csütörtökön megrendezésre kerül a Kiegészítő Draft. Az úgynevezett Supplemental Draft július 11.-én délután (helyi idő szerint) 1 órakor veszi kezdetét. Azok a játékosok szerepelnek rajta akik valamilyen játékengedélyi problémák miatt lemaradtak az áprilisi játékosbörzéről. Ezt mindig csak igény szerint rendezik meg és a következő évi Draft jogokért cserébe lehet választani. Az áprilisi rendezvénytől eltérően a mostani Draft elektronikusan zajlik.

Az idei kiegészítő Drafton indul a UNLV defensive endje James Boyd, a UNLV defensive tackleje Nate Holloway, a Central Florida defensive endje Toby Jackson, a Houston wide receivere DeWayne Peace, a Purdue wide receivere O.J. Ross és a South Alabama defensive backje Damond Smith. Az NFL július 2.-n értesítette a csapatokat a játékosokról.

A tavalyi Kiegészítő Drafton nyolc játékos indult és csak az elkapó Josh Gordon-t választották ki. A receiver-t a második körben választotta ki a Cleveland Browns ami miatt értelemszerűen nem választhattak az idei Draft második körében.

(nfl.com, Fotó: cumbytel.com)

Címkék: nfldraft