Dr. Andrews véleménye szerint jelenleg nem áll készen a játékra Robert Griffin III

Az utóbbi hetekben, hónapokban minden jel arra mutatott, hogy a Washington Redskins irányítója Robert Griffin III pályára fog lépni az alapszakasz első mérkőzésén, de jelenleg még nem kapott zöld utat a kezelőorvosától. A Redskins vezetőedzője Mike Shanahan, a general manager Bruce Allen és a tulajdonos Dan Snyder tegnap találkozott Dr. Andrew-al, hogy RG3 rehabilitációjáról tárgyaljanak.

Shanahan a Washington Post-nak adott interjújában elárulta, hogy Dr. Andrews elégedett volt a látottakkal. A doktor ugyanazon a véleményen van mint az edzéseket megelőzően, de RG3 még nem bevethető az előszezon mérkőzéseken. Az utolsó Tampa Bay Buccaneers elleni előszezon mérkőzést követően ismét találkozni fognak és Dr. Andrews majd akkor fogja meghozni a végső döntését. Ha semmi probléma sem jön közbe akkor RG3 játszani fog a Philadelphia Eagles elleni első előszezon mérkőzésen.

Dr. James Andrews az (egyik) leghíresebb sportolókkal foglalkozó ortopéd sebész és komolyan kell adni a véleményére. Olyan NFL játékosokon végzett el beavatkozásokat és irányította a rehabilitációjukat súlyos sérülésüket követően mint például Tom Brady, Drew Brees, Adrian Peterson és Brian Cushing.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)