Ismét megsérült a Chiefs tight endje Tony Moeaki

A Kansas City Chiefs vezetőedzője Andy Reid bejelentette, hogy ismét megsérült a tight end Tony Moeaki. A gyakorta lesérülő támadójátékos vállsérülést szenvedett a Pittsburgh Steelers elleni hosszabbításban megnyert harmadik előszezon mérkőzésen. A játékosnak eltört egy csont a vállában de jelenleg nem beszélnek műtéti beavatkozásról.

Reid nem nyilatkozott Moeaki visszatérésének várható idejéről, de ha tényleg meg kell műteni a tight endet akkor a Chiefs valószínűleg ismét sérültlistára teszi majd a támadót. Az egyetemen az Iowa Hawkeyes játékosaként is nagyon sérülékeny volt de a 2010-es NFL-es bemutatkozása óta Moeaki már átesett két fejsérülésen és három térd operáción is. Továbbá sérülés miatt a teljes második profi szezonját kihagyta.

Moeaki-val, Anthony Fasano-val és az újonc Travis Kelce-vel az új vezetőedző több tight endes playeket akar játszatni a Chiefs-el. Kelce az utóbbi hetekben térdsérüléssel bajlódott de Reid állítása szerint a héten ismét edzésbe fog állni. A sérülés mellett elég kiábrándító edzőtábort produkált az újonc, de amennyiben súlyos Moeaki sérülése és a Chiefs marad a több tight endes játékoknál akkor ha készen áll rá ha nem, Fasano mellet Kelce lesz az egyik kezdő tight end.

(nfl.com, Fotó: sports.yahoo.com)