A tegnapi nap rövid összefoglalója

- Az Oakland Raiders edzői értesítették a játékosokat, hogy Terrelle Pryor lesz a kezdő irányító a vasárnapi alapszakasz mérkőzésen, Matt Flynn egyelőre csak tartalék.

- A Denver Broncos a mérkőzés napján fogja eldönteni, hogy lép-e cornerback Champ Bailey.

- A Pittsburgh Steelers szerződtette a magyar származású szabadügynök puntert Meskó Zoltánt.

- Az Indianapolis Colts mai edzésén részt vett a két sérüléssel bajlódó tight end Coby Fleener (térd) és Dwayne Allen (láb). Bradshaw mellett a két tight end is pályára léphet a hétvégi mérkőzésen.

- A mai edzésen Terrelle Pryor gyakorolt az Oakland Raiders kezdőcsapatával. A kézsérüléssel bajlódó Matt Flynn kihagyta csapata múlt heti edzéseit és a mai edzésnapon sem vett részt. A Raiders továbbá a mai napon szerződtette az offensive tackle Tony Pashos-t és elküldte Alex Barron-t.

- Sérülését követően újra edzésbe állt a Cleveland Browns defensive endje Barkevious Mingo.

- A New York Jets szerződtette a Seattle Seahawkstól elküldött irányító Brady Quinn-t és elküldte a szintén irányító Graham Harrell-t.

- A San Francisco 49ers eltradelte a linebacker Cam Johnson-t az Indianapolis Colts csapatával a következő évi hetedik körös pickek felcseréléséért.

- A Jacksonville Jaguars mai edzésén dobógyakorlatokat végzett az irányító Blaine Gabbert és így valószínűleg kezdő lesz  vasárnapi Kansas City Chiefs elleni mérkőzésen.

- A Carolina Panthers szerződtette a szaabdügynök safety Quintin Mikell-t.

- Három nap alatt már a harmadik tradején van túl a Dallas Cowboys. Legutóbb a tight end Dante Rosario-t küldték a Chicago Bears csapatához egy 2014 hetedik körös Draft pickért cserébe.

- Visszatért az edzőpályára a New York Giants két játékosa a wide receiver Victor Cruz és a defensive end Jason Pierre-Paul.

- A Green Bay Packers elküldte az irányító B.J. Coleman-t és szerződtette Seneca Wallace-t.

- A Cincinnati Bengals ötéves, 55 millió dolláros szerződés hosszabbítást kötött a defensive tackle Geno Atkins-el.

- Közel áll a visszatéréshez az Indianapolis Colts running backje Ahmad Bradshaw és annak ellenére kezdő lehet az első alapszakasz mérkőzésen, hogy sérülése miatt ki kellett hagynia az egész előszezont.

- A hírek szerint nem a Pittsburgh Steelers edzői döntöttek a running back Jonathan Dwyer elküldéséről. Minden jel szerint az idei offseasonban aláírt 1.323 millió dolláros tender miatt kellett távoznia.

- A hírek szerint a  Cincinnati Bengals szerződtetheti a gyakorlócsapatába a New York Jetstől elküldött itányítót Greg McElroy-t.

- Műtétjét követően tegnap edzésbe állt a Buffalo Bills újonc irányítója EJ Manuel. A vezetőedző bejelentette, hogy szerdán nyilvánosságra hozza, hogy ki lesz a kezdő az első alapszakasz mérkőzésen.

- A New England Patriots elküldte a running back és returner Leon Washington-t.

- Az Oakland Raiders elküldte az idei offseasonban szerződtetett punterét Chris Kluwe-t.

- A New England Patriots első alapszakasz edzésén teljes felszerelésben megjelent a tight end Rob Gronkowski.

- A Cleveland Browns elküldte a running back Brandon Jackson-t.

- Az 53-as keretszűkítés után az Oakland Raiders elküldte az idei Draft negyedik körében kiválasztott irányítót Tyler Wilson-t.