Az utóbbi napok összefoglalója

- Aaron Rodgers megerősítette, hogy a hétfő mérkőzésen eltört a kulcscsontja. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor térhet vissza az irányító.

- Achilles sérülését követően engedélyezték az edzéseken való részvételt a San Francisco 49ers wide receiver ének Michael Crabtree-nek.

- Randy Bullock utóbbi időben mutatott gyenge formája miatt a Houston Texans három kickert is edzésre hívott.

- A Pittsburgh Steelers elleni mérkőzésen eltörte a hüvelykujját a New England Patriots safetyje Steve Gregory.

- Kiengedték a kórházból a Houston Texans vezetőedzőjét Gary Kubiak-ot. Az edző a vasárnapi mérkőzésen lett rosszul és az orvosok állítása szerint mini stroke-ot kapott.

- Lábsérülést szenvedett a Minnesota Vikings tight endje Kyle Rudolph és előreláthatólag egy hónapot lesz kénytelen kihagyni.

- A Buffalo Bills elküldte az irányító Matt Flynn-t.

- A Houston Texans vezetőedzője Gary Kubiak összeesett az Indianapolis Colts elleni mérkőzésen és kórházba szállították.

- Térdsérülését követően újra játékra kész a Buffalo Bills újonc irányítója EJ Manuel és kezdő lesz a vasárnapi mérkőzésen.

- John Fox szívműtét miatt hetekig távol lesz és a Denver Broncos a védelmi koordinátor Jack Del Rio-t nevezte ki ideiglenes vezetőedzőnek.

- A Jacksonville Jaguars eltiltott wide receivere Justin Blackmon bevonult az elvonóra.

- A New York Jets elleni mérkőzésen agyrázkódást szenvedett a New Orleans Saints running backje Darren Sproles.

- A Miami Dolphins nem futball sérültlistára tette az offensive tackle Jonathan Martin-t.

- Csípősérülése miatt Thad Lewis helyett Jef Tuel lesz a Buffalo Bills kezdő irányítója a Kansas City Chiefs elleni mérkőzésen.

- A Denver Broncos bejelentette, hogy a következő héten szívműtétet végeznek John Fox-nál. A műtét miatt több hétig lesz távol a vezetőedző.

- A Dallas Cowboys korábbi defensive tacklejével, Jay Ratliff-el egyéves szerződést kötött a Chicago Bears.

- A New England Patriots sérültlistára tette a defensive tackle Tommy Kelly-t.

- A New Orleans Saints levette a sérültlisátról a linebacker Jonathan Vilma. A védő mostantól az aktív keret tagja és pályára léphet volt csapata, a New York Jets elleni esti mérkőzésen.

- A legfrissebb hírek szerint a Buffalo Bills running backje, C.J. Spiller pályára fog lépni az esti mérkőzésen. A futó bokasérülés miatt kihagyta a múlt heti találkozót.

- Hivatalossá vált, hogy kihagyja a mai Oakland Raiders elleni mérkőzést a Philadelphia Eagles irányítója Michael Vick (térdínsérülés) és Nick Foles lesz a kezdő.

- A Minnesota Vikings general managere Rick Spielman megerősítette, hogy az idény végéig biztonságban van a vezetőedző Leslie Frazier állása.

- Az NFL határozatlan időre eltiltotta a Jacksonville Jaguars wide receiverét Justin Blackmon-t aki legkorábban a 2014-es szezonban léphet pályára.

Címkék: alapszakasz