15 hónap után Childs ismet a csapattal edz

Greg Childs_1Nagyon hosszú idő után visszatért sérüléséből a 2012-es draft egyik választottja. Az elkapó Greg Childs még a tavalyi edzőtábor elején szenvedett keresztszalag szakadást mindkét térdében és egy hosszú rehabilitáció után, szerdán már ismét a csapattal edzett.

15 hónapos edzőtermi rehabilitáció után, megannyi speciális, személyre szabott gyakorlat elvégzése után ismét a pályán a fiatal elkapó.

“Soha nem volt kétséges, hogy egyszer újra játszhatok.” – mondta el Childs szerdán

“Nagyon izgatott vagyok vele kapcsolatban. Ő szétdolgozta a s**gét az elmúlt egy évben, több, mint egy évben. Meglátjuk, hogy most mi lesz, hogy visszatér a pályára. Jó volt látni, hogy ott szaladgál a pályán. Első ránézésre nagyon gyors, ami nekünk jól jön.” – mondta le Christian Ponder a Vikings irányítója.

A PUP szabályok értelmében a Vikings tájékoztatta az NFL-t, hogy Childs készen áll az edzésekre, még pont időben, mert ha keddig ezt nem tették volna meg, akkor vagy IR listára kellett volna tenni vagy el kellett volna küldeni a csapattól. Ezzel a bejelentéssel, most a Vikings csapatának van 21 napja, hogy megnézze az edzésen őt és aktiválja őt, különben vagy szezon végét jelentő IR listára kell tenni vagy el kell küldeni.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com