Audie Cole vasárnap akár kezdő is lehet

Audie Cole_2A Minnesota Vikings MLB-je, akár kezdőként is pályára léphet a hétvégén.

Könnyen elképzelhető, hogy Audie Cole kezdőként kap lehetőséget a hétvégén rendezendő Vikings-Packers találkozón, mivel csapatunknak nehézségei adódtak ezen a poszton.

Erin Henderson egyelőre ismeretlen okokból még nem jelent meg a héten a csapat edzésein, Frazier is csak annyit mondott valószínű személyes okai vannak.

Henderson ha nem játszik, akkor a sorban Audie Cole következik, aki eddig inkább a special team-ben kapott lehetőséget. Tavaly a 7. körben draftolt LB most lehetőséghez juthat. 

A tavalyi előszezon defense MVP-je 3 szerelésnél tart idén. Pár hete ugyan elküldte a csapat, mert mélyíteni akarták a támadófalat, de miután szabadon igazolható vált ismét szerződtette a Vikings.

Ha kezdő lesz vagy pályára lép, akkor nem lesz ismeretlen a vele szembeálló irányító, mivel a tavalyi előszezonban akkor még 49ers játékos Tolzien már közelebbről is megismerkedett Cole-al, mikor a LB sackelte őt.

A szurkolók egybehangzó véleménye az, hogy Henderson nem üti meg az elvárt szintet, minden 10 rossz megmozdulására csak 1 jó mozzanat jut és ez édeskevés. Döntés majd a mai napon később születik. Persze attól függ, hogy Henderson ma részt vesz-e az edzésen.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com