A Rams sérütlistára tette az egyik legjobb védőjét

A St. Louis Rams a hétvégén sérültlistára tette a cornerback Cortland Finnegan-t amivel véget ért a védő küzdelmes szezonja. Pontos sérülését nem közölték hivatalosan de a St. Louis Post-Dispatch információ szerint Finnegan szemsérülése miatt került fel a listára. Egészen a hétvégéig nem lehetett tudni a szemsérülésről pedig a hivatalos listán a Chicago Bears elleni mérkőzésre már korábban is kétségesnek jelölték a játékát.

Finnegan mellett véget ért a tartalékirányító Brady Quinn szezonja is. A helyzet iróniája, hogy Sam Bradford kiesése miatt szerződtették és térdsérülés miatt most Quinn is felkerült a listára anélkül, hogy egyetlen passza is lett volna a Rams csapatában.

A két játékossal ellentétben viszont aktiválták a visszatérő sérültlistáról az újonc safety T.J. McDonald-ot. Mielőtt a San Francisco 49ers eltörte volna a lábát az idei Draft harmadik körében kiválasztott játékosa kezdő volt az első négy alapszakasz mérkőzésen. A Bears elleni tegnapi mérkőzésen újra pályára lépett és 6 tacklelel zárta a találkozót.

(nfl.com, Fotó: fansiede.com)