Az utóbbi napok rövid hírei

- A szezon végén lejár Ben Tate szerződése és saját véleménye szerint jövőre már nem a Houston Texans running backje lesz.

- Csütörtökön derül ki, hogy a hétvégén visszatérhet-e Aaron Rodgers.

- Sérülését követően újra edzésbe állt a Buffalo Bills irányítója EJ Manuel, de még nem biztos, hogy pályára fog lépni a hétvégi New England Patriots elleni mérkőzésen.

- Tony Romo kiesése miatt a Dallas Cowboys edzésre hívta a szabadügynök irányító David Carr-t, John Skelton -t és Tyler Thigpen-t.

- A Seattle Seahawks vezetőedzője Pete Carroll bejelentette, hogy a csapat idei sztárigazolása, a wide receiver Percy Harvin nem fog edzésmunkát végezni a héten. Jelenleg megmondhatatlan, hogy pályára lép még az idei szezonban vagy sem.

- A vasárnapi Denver Broncos elleni mérkőzésen ismét Terrelle Pryor lesz az Oakland Raiders kezdő irányítója.

- A linebacker Clay Matthews a hétvégi mérkőzésen ismételten eltörte a hüvelyujját és jelenleg nem lehet tudni, hogy mikor térhet vissza a Green Bay Packers egyik legjobb védője.

- A New Orleans Saints vezetőedzője Sean Payton bejelentette, hogy meg kell műteni az újonc safety Kenny Vaccaro bokáját. A fiatal játékosnak eltört a bokája a hétvégi mérkőzésen és már nem fog pályára lépni az idei szezonban.

- A Detroit Lions vezetőedzőjének Jim Schwartz-nak véleménye szerint a playoffról való lemaradás ellenére sem mondható katasztrofálisnak a szezonjuk.

- A Carolina Panthers wide receiverének Steve Smith-nek megsérült a hátsó keresztszalagja a New Orleans Saints elleni mérkőzésen. A vizsgálatok kimutatták, hogy nem súlyos az elkapó sérülése de valószínűleg ki fogja hagyni a hétvégi mérkőzést.

- A tegnapi Houston Texans elleni mérkőzésen a Denver Broncos linebackerének Von Miller-nek elszakadt a keresztszalagja és nem léphet pályára a szezon hátralevő részében.

- A St. Louis Rams left tacklejének Jake Long-nak elszakadt a keresztszalagja.

- A Miami Dolphins elleni mérkőzésen kiállították a Buffalo Bills újonc elkapóját Robert Woods-t mert megütötte az ellenfél safetyjét Reshad Jones-t.

- A szezon végén lejár Michael Vick szerződése és a Philadelphia Eagles irányítója kijelentette, hogy tartalékirányítóként is szívesen visszatérne a csapathoz a következő szezonban.

- A Chicago Bears general managere Phil Emery nemrég kijelentette, hogy nem fog franchise taget adni az irányító Jay Cutler-nek de mostanra már némileg változott a véleménye. A tag nem a legjobb lehetőség Cutler megtartására, de nem tartja elképzelhetetlennek, hogy taget fog adni kezdőirányítójának.

Képek: houston.cbslocal.com, nfl.si.com, msn.foxsports.com