Az utóbbi napok rövid hírei

- Négy mérkőzéses eltiltásának lejáratát követően a Seattle Seahawks aktiválta a cornerback Walter Thurmond-ot és elküldte a szintén cornerback Perrish Cox-t.

- A New England Patriots tegnap bejelentette, hogy ismét elküldte a wide receiver Austin Collie-t.

- Térd és bokasérülés miatt kérdéses a Detroit Lions wide receiverének, Calvin Johnson-nak holnapi pályára lépése.

- A San Franisco 49ers sérültlistára tette a térdsérüléssel bajlódó wide receiver Mario Manningham-et.

- Elképzelhető, hogy Justin Tuck vasárnap este utoljára viseli a New York Giants mezét. A defensive end szerződése lejár az offseasonban, szeretne maradni de tudja, hogy az üzlet miatt bármi megtörténhet.

- A Jacksonville Jaguars négyéves, 22 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött a defensive tackle Sen'Derrick Marks-al.

- A Dallas Cowboys hivatalosan is sérültlistára tette Tony Romo-t, így már biztosan véget ért az irányító idei szezonja.

- A Dallas Cowboys tulajdonosa Jerry Jones kijelentette, hogy teljes mértékben bízik Kyle Orton-ban és pont az ilyen szituációk miatt kötött vele 10 millió dolláros szerződést a tavalyi offseasonban.

- Nnamdi Asomugha Oakland Raiders játékosként jelenti be ma a visszavonulását.

- 15 szezon után visszavonul a wide receiver Brandon Stokley. Pályafutása során szerepelt a Baltimore Ravens (1999−2002, 2013-), az Indianapolis Colts (2003−2006), a Denver Broncos (2007−2009, 2012), a Seattle Seahawks (2010) és a New York Giants (2011) csapatánál is.

- A legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy a következő szezonban már nem a Tennesee Titans játékosa lesz Chris Johnson. A running back egyik nyilatkozatában elárulta, hogy semmiképpen sem fogadja a következő szezont érintő fizetéscsökkentést.

- A legfrissebb hírek szerint hüvelykujjsérülése ellenére is kezdő lesz a Houston Texans irányítója Case Keenum a vasárnapi Tennessee Titans elleni mérkőzésen.

- A Houston Texans interjúra hívta a vezetőedzői poszttal kapcsolatban a Penn State edzőjét, Bill O'Brien-t. O'Brien neve már az év elején is felmerült az NFL-ben, akkor a Cleveland Browns és a Philadelphia Eagles érdeklődött iránta. A jelek szerint a következő szezonban már NFL csapatot fog irányítani, hiszen a Texans mellett a Minnesota Vikings is érdeklődik iránta és még nem is jött el a fekete hétfő.

- A Denver Broncos agyrázkódással küzdő wide receiver Wes Welker limitált edzésmunkát végzett a héten és a jelek szerint pályára léphet a vasárnapi Oakland Raiders elleni mérkőzésen.

- A Green Bay Packers vezetőedzője Mike McCarthy bejelentette, hogy Aaron Rodgers lesz a kezdőirányító a Chicago Bears elleni vasárnapi mérkőzésen.

- Elképzelhető, hogy agyrázkódás miatt kénytelen lesz kihagyni a hétvégi mérkőzést a Kansas City Chiefs wide receivere Dwayne Bowe.

- A Tampa Bay Buccaneers sérültlistára tette a defensive end Da'Quan Bowers-t.

- A Dallas Cowboys szerződtette korábbi irányítóját, a már viszavonult Jon Kitna-t.

- Bokasérülés miatt a Detroit Lions sérültlistára tette a tight end Brandon Pettigrew-t.

- Jó eséllyel pályázik rá a San Diego Chargers offensive koordinátora Ken Whisenhunt, hogy a következő szezonban ismét vezetőedző legyen az NFL-ben.