Az utóbbi napok rövid hírei

- Hivatalossá vált, hogy ágyéksérülés miatt kihagyja az esti Indianapolis Colts elleni Wild Card mérkőzést a Kansas City Chiefs offensive tackleje Eric Fisher.

- A Houston Texans bemutatta új vezetőedzőjét Bill O'Brien-t akit a csapat keretéről faggattak az újságírók. Az új vezetőedző szavai alapján most már biztosra vehetjük amit már eddig is tudtunk, irányítót fog választani az 1/1-es poszton a Texans.

- Könyöksérülését követően ma visszatér a Kansas City Chiefs outside linebackere Justin Houston de kérdéses a csapat egyik legjobb pass rusheréne, Tamba Hali-nak a játéka.

- 31 évesen, 9 NFL-ben eltöltött szezon után bejelentette visszavonulását a New York Giants running backje, Brandon Jacobs.

- Térdsérülés miatt kérdéses az Indianapolis Colts defensive tacklejének Fili Moala-nak és Aubrayo Franklin-nek a játéka.

- 62 évesen bejelentette visszavonulását a New York Giants offensive koordinátora Kevin Gilbride. Az edző 25 éven keresztül dolgozott az NFL-ben. Az Oilers, a Jaguars, a Steelers és a Bills edző stábját is erősítette továbbá két éven keresztül a San Diego Chargers vezetőedzője volt.

- Térdsérülése ellenére teljes edzésmunkát végzett az elmúlt két napban a Philadelphia Eagles safetyje Earl Wolff de ennek ellenére kérdésesnek jelölik a játékát a New Orleans Saints elleni mérkőzésre.

- A Cleveland Browns a holnapi napra interjúra hívta az Arizona Cardinals defensive koordinátorát Todd Bowles-t, holnaputánra pedig a New England Patriots offensive koordinátorát Josh McDaniels-t várják egy megbeszélésre.

- A Detroit Lions elsőszámú vezetőedző jelöltje a San Diego Chargers offensive koordinátora Ken Whisenhunt.

- A Chicago Bears hét éves szerződéshosszabbítást írt alá az irányító Jay Cutler-el.

- Lovie Smith a Tampa Bay Buccaneers új vezetőedzője.

- A Washington Redskins interjúra fogja hívni a New York Giants defensive koordinátorát Perry Fewell-t.

- Wade Phillips szeretne visszatérni a következő szezonban a Houston Texans defensive koordinátoraként.

- A Detroit Lions és a Washington Redskins is interjúra hívta a Baltimore Ravens offensive koordinátorát Jim Caldwell-t.

- Térdsérülés miatt kihagyta a tegnapi edzést a Carolina Panthers elkapója Steve Smith és futója Jonathan Stewart is.

- Ágyéksérülés miatt kihagyta a tegnapi edzésnapot a Kansas City Chiefs jobb tackleje Eric Fisher.

- A New York Jets-nél nem beszéltek a jövőbeli tervekről így még nem lehet tudni, hogy Geno Smith marad-e a kezdőirányító vagy a visszatérő Mark Sanchez visszaveszi a helyét.