Cruz Sullivannek szurkol, Fewell valószínű marad

Edzői fronton zajlik az élet. Perry Fewell volt az egyik jelölt a Washington Redskins vezetőedzői állására, a "széket" azonban Jay Gruden kapta meg, aki a Bengals OC állását hagyta ott a fővárosiak kedvéért. Mivel defensive coordinatorunk továbbra is szerződés alatt áll, ezért folytathatja munkáját.

Egy új offensive coordinatorra azonban szükség van és Mike Sullivan tűnik a legesélyesebbnek. Csapatunk elkapója, Victor Cruz neki szurkol. Én továbbra sem őt szeretném látni Gilbride utódjaként. Lennének változások, de összességében minden maradna a régiben... Egy másik jelölt a Titans OC-je, Dowell Loggains. Úgy gondolom ő sem lenne az igazi. További két jelöltünk van még, a Packers és a Titans QB edzője, Ben McAdoo, valamint Karl Dorrell. Utóbbi a UCLA egyetem head coach-a volt 2003 és 2007 között.

A scouting  részleg főnöke, Marc Ross is távozhat, a Bucs vagy a Dolphins új general managere lehet. Tavaly a Panthers, a Jets és a Bears is érdeklődött szolgálatai iránt, azonban maradt csapatunknál. Carolinában egyébként akkor Dave Gettleman kötött ki, aki szintén klubunk alkalmazottja volt.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: nypost.com