Az utóbbi napok összefoglalója

- A Miami Dolphins interjúra hívta a New England Patriots személyügyi igazgatóját, Nick Caserio-t a general manageri poszttal kapcsolatban.

- A liga 7.875 dollár büntetéssel sújtotta a Seattle Seahawks cornerbackjét Richard Sherman-t. A védőt nem a nyilatkozat hanem az utolsó play-t követő "taunting" szabálytalanság miatt büntették meg.

- A Denver Broncos kickere Matt Prater betegség miatt kihagyta a csütörtöki és a pénteki edzésnapot is.

- 11 NFL-ben eltöltött szezon után bejelentette visszavonulását a New York Giants offensive linemanje, David Diehl.

- A Houston Texans korábbi vezetőedzője Gary Kubiak lehet a Cleveland Browns következő offensive koordinátora.

- A 10 napos előrejelzés szerint -4 fok és enyhe szél várható a Super Bowl-ra továbbá 30% esély van a hóra.

- Mike Pettine távozása után gyorsan lépett a Buffalo Bills és máris kinevezte a csapat következő defensive koordinátorát. Választásuk a Detroit Lions korábbi vezetőedzőjére Jim Schwartz-ra esett.

- Percy Harvin átment az ágyrázkódást követő kötelező vizsgálatokon így a Seattle Seahawks elkapója pályára léphet a jövő heti Super Bowl-on.

- Tegnap újra edzésbe állt (limitált edzésmunkát végzett) a Denver Broncos running backje Knowshon Moreno. A futó kisebb bordasérülését szenvedett a hétvégi Patriots elleni mérkőzésen.

- A Dallas Cowboys hat éves hosszabbítást kötött kickerével, Dan Bailey-vel. A szerződés anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra. 2020-ig így csak Bailey és Jay Cutler rendelkezik érvényes NFL szerződéssel.

- A Cleveland Browns kinevezte a csapat vezetőedzőjének Mike Pettine-t a Buffalo Bills korábbi defensive koordinátorát.

- A Pittsburgh Steelers a Tennessee Titans korábbi vezetőedzőjét, Mike Munchak-et nevezte ki offensive line edzőnek.

- A legfrissebb hírek szerint a Cleveland Browns akár órákon belül kinevezheti a csapat vezetőedzőjének a Buffalo Bills defensive koordinátor át Mike Pettine-t.

- A legfrissebb hírek szerint nem olyan súlyos a New England Patriots cornerbackjének, Aqib Talib-nak a térdsérülése mint amiről korábban beszámolt a csapata.

- Az Atlanta Falcons general manager asszisztensnek nevezte ki a Kansas City Chiefs korábbi general managerét Scott Pioli-t.

- A Cleveland Browns második interjúra hívta a Seattle Seahawks defensive koordinátorát Dan Quinn-t és a Buffalo Bills defensive koordinátorát Mike Pettine-t.

- Az Arizona Cardinals játékos személyzeti igazgatója, Jason Licht lett a Tampa Bay Buccaneers új general managere.

- Kisebb ujjműtétet kell végrehajtani a San Francisco 49ers running backjén Frank Gore-on.

- A New Orleans Saints general managere Mickey Loomis elárulta, hogy amennyiben szükséges frnachise taget fognak adni a tight end Jimmy Graham-nek.