Milyen posztokra draftolhat a Panthers?

Draft szakértők egyhangúlag három olyan területet említettek, ahol a Panthers várhatóan erősíteni fog - wide receiver, offensive line és defensive back.

Wide receiver-ek: A legvalószínűbb Jordan Matthews (Vanderbilt). Leginkább Keenan Allen-hez (Chargers) hasonlítható, aki egy igazán jó újonc szezont produkált. Ő az egyik legjobb útvonal futó az NFL-ben. Továbbá érdemes megemlíteni még Michael Campanaro-t a Wake Forest-röl és Robert Herron-t a Wyoming-ról.

Offensive linemen: Egy első körös draft pozícióra is esélyes lehet Zack Martin. Ő bal tackle-t játszott a Notre Dame-on. Nem lennénk meglepve, ha guard-ot játszana. Képes játszani mindkét pozícióban. Ez az a sokoldalúság, amit akarsz. Billy Turner (North Dakota State) és Brandon Thomas (Clemson) nagyon esélyes egy második körös draft pozícióra.

Defensive back: A Michigan State cornerback-je, Darqueze Dennard (aki nem vesz részt a Senior Bowl-on) kategóriájában a legjobbak közé tartozik.

Itt kell megemlíteni egy safety-t - Jimmie Ward-ot a Northern Illinois-ról. Nem lennénk meglepve, ha harmadik vagy negyedik safety-ként kiválasztanák a draft-on. Olyan valaki, aki esélyes lehet egy második vagy egy korai harmadik fordulós választásra.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun

Kép: fansided.com