Az utóbbi napok rövid hírei

- A Green Bay Packers tight endje Jermichael Finley nagyon jól halad a rehabilitációban és reménykedik benne, hogy csapata hosszabbítani fog vele az offseasonban.

- A Seattle Seahawks lejáró szerződésű defensive endje Michael Bennett 100%-ig biztos benne, hogy hosszabbítani fognak vele a következő hetekben.

- Döntött a jövőjéről Matt Cassel és a Minnesota Vikings irányítója szerződést bontott a csapatával. Holnaptól hivatalosan is szabadügynöknek számít.

- Az Atlanta Falcons elküldte a cornerback Asante Samuel-t és a linebacker Stephen Nicholas-t.

- Visszatérésre készül a Green Bay Packers korábbi safetyje Nick Collins aki egy nyaksérülés miatt volt kénytelen visszavonulni két éve.

- A következő hetekben nyilvánosságra hozzák a Richie Incognito - Jonathan Martin ügy vizsgálati anyagát és végre kideült, hogy mi okozott problémát a Miami Dolphins játékosai között.

- A magas fizetési sapkában elfoglalt helye miatt a Seattle Seahawks elküldheti a wide receiver Sidney Rice-t. Elküldése esetén 7.3 millió dollár hely szabadul fel amit Golden Tate és Michael Bennett szerződésének hosszabbítására költhet a bajnokcsapat.

- A legfrissebb hírek szerint holdoutra készül az Arizona Cardinals Pro Bowl-er cornerbackje Patrick Peterson.

- A Washington Redskins megkezdte a szerződéshosszabbítási tárgyalásokat a linebacker Brian Orakpo-val.

- Elfogadta szerződésének átstruktúrálását az Arizona Cardinals elkapója Larry Fitzgerald. A szerződés átalakításával majdnem 10 millió dollárnyi hely keletkezett a fizetési sapkában.

- A Seahawks defensive koordinátora Dan Quinn elárulta, hogy nagyon is érdekelte volna a Cleveland Browns vezetőedzői ajánlata ha a vezetők megvárták volna a Super Bowl-t az új edző kinevezésével.

- A Denver Broncos lejáró szerződésű running backje Knowshon Moreno és wide receivere Eric Decker is reménykedik benne, hogy hosszabbítani fognak velük a következő hetekben.

- Egyes információk szerint a fizetési sapkában elfoglalt magas számai miatt a Detroit Lions el fogja tradelni legjobb defensive endjét Ndamukong Suh-t.

- Az Oakland Raiders lejáró szerződésű offensive tackleje Jared Veldheer sürgeti a szerződés hosszabbítási tárgyalásokat.

Képek: telesport.hu, nickcollinsfoundation.com, redskinshogheaven.com, theepochtimes.com