Kirk Cousins érkezhet Minnesota-ba

Kirk Cousins_1A Washington Redskins tehetséges második számú irányítója is megoldás lehet Turner fiatal irányítós elképzeléseibe.

Norv Turner a Vikings új támadókoordinátora első sajtótájékoztatóján elmondta, hogy csapatunkba mindenképpen szeretnének egy fiatal irányítót.

Mindenki úgy képzeli el, hogy a 2014-es Drafton megszerzett összesített 8. helyen a Vikings irányítót fog húzni. Na persze ennek is megvan minden esélye, de mivan, ha addigra ez a kérdés megoldódik. Nagyon messze van még május 8, mikor a Draft elkezdődik, addig bőven akad megoldási lehetősége csapatunknak.

Turner szavaiból ki lehetett venni, hogy nem feltétlenül kell arra számítanunk, hogy az idei Drafton első körben irányító érkezik, mert szerinte nagyon jó irányítók vannak a ligában, akik elérhetőek. Ebből arra következtethetünk, hogy csapatunk talán nem a Draft-ban látja az új irányító érkezésének módját.

Itt jön a képbe Kirk Cousins, aki annak ellenére, hogy már harmadik idényét kezdi meg az NFL-ben még mindig fiatal és ami a többi, draftról érkező irányítóval szemben az előnye, az az NFL tapasztalat, ami talán még inkább vonzóvá teheti őt a csapatunknak. 

Az már egyértelmű, hogy a Vikings nem akar Christian Ponder-re építeni, mert az elmúlt három évben nem sikerül olyat mutatnia, amivel kiérdemelne még egy utolsó utáni esélyt. 2011-ben nagyon melléfogtunk egy első körös irányítóval. Ahelyett, hogy ismét belecsúsznánk egy ilyen bakiba, erősen megfontolandó Kirk megszerzése.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com