D'Qwell Jackson négyéves, 22 millió dolláros szerződést kötött az Indianapolis Colts-al

A várakozásoknak megfelelően nem maradt sokáig csapat nélkül D'Qwell Jackson ugyanis pár órája bejelentették, hogy az Indianapolis Colts szerződtette a Cleveland Browns-tól egy hete elküldött linebackert. A hírt a Colts tulajdonosa Jim Irsay saját Twitter oldalán erősítette meg. A védő négyéves, 22 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával. A szerződés 11 millió dollár garantált összeget tartalmaz.

Jackson az NFL Media munkatársának, Jeff Darlington-nak adott nyilatkozatában elárulta, hogy Chuck Pagano vezetőedző személye miatt döntött a Colts mellett. Nagyszerű edzőnek és még annál is jobb embernek nevezte a vezetőedzőt.

A védőnek az elsődleges feladata a belső linebacker Pat Angerer pótlása lesz az Indy védelmének kezdőjében. Angerer a hét elején elárulta, hogy nem fog hosszabbítani a Colts-al és új csapatot keres majd magának.

Ez nem fog megtörténni jövőre

Jackson új állomáshelyén magasabb célokért küzdhet és hamar az Indianapolis-i közönség új kedvence lehet. A jelenleg 30 éves játékos az utóbbi három szezon összes alapszakasz mérkőzésén kezdőként lépett pályára és ezen időszak alatt a legtöbb tacklet szerezte a Browns játékosok közül. Nyolc éves profi pályafutása során 824 tacklet, 11.5 sacket 8 interceptiont és 5 kierőszakolt fumblet szerzett.

(nfl.com, Fotó: zimbio.com, sports.yahoo.com)