Peterson: "Vick-el a Vikings playoff csapat lehet

Adrian Peterson&Michael Vick_1A Vikings legnagyobb sztárja egyenesen fogalmazott saját twitter csatornáján. A tegnapi napon érdekes twitter bejegyzést olvashattak Adrian Peterson követői. Kiírta, hogy a Vikings playoff csapat lehet Michael Vick-el.

Köztudott, hogy Vick idén szabadügynök lesz és jelenlegi munkaadója a Philadelphia Eagles nem igazán hajlik afelé, hogy új szerződést kínáljon neki, holott a QB elmondta, hogy csereirányítónak is maradna a sasoknál.

Ez nem fog összejönni, így Vick a nyáron új csapatnál kezdheti meg a felkészülést a következő idényre. Most pedig Adrian Peterson lobbizik, hogy a Vikings szerezze meg őt március 11-én.

AP a mai napon twitterén osztotta meg a világgal véleményét. Kíváncsian várjuk, hogy vajon milyen döntés születik a fennálló QB problémával kapcsolatban. Amúgy elég érdekes kijelentés a Vikings első számú futójától, ugyanis eddig azt hangoztatta, hogy azt szeretné, ha Matt Cassel térne vissza jövőre és lenne a csapat kezdő irányítója.

Az biztos, hogy csapatunknál 2 irányító érkezik. Egy a draftról, az szinte biztos, a másik egy tapasztalt szabadügynök lesz.

Szerintetek jó megoldás lenne Michael Vick leszerződtetése és vele építeni az új csapatot?

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com