Jonathan Casillas Kalóz marad

A Tampa Bay Buccaneers aláírt az első szabadügynökével, aki kedden valóban kiléphetett volna a piacra. Azonban a linebacker Jonathan Casillas úgy döntött a 2014-es évet is a Bucs-nál kezdi meg. A tavaly a New Orleans együttesétől hozzánk érkezett játékos ugyanis úgy döntött, hogy elfogadja az egy évre szóló újabb szerződést Lovie Smith-éktől.

Tavaly a pozíciójában nem túl nagy névnek számító Casillas a speciális egységben kezdte, majd szépen fokozatosan egyre több lehetőséget kapott, mígnem a kezdő csapatban találhatta magát. Ha lehet hinni a Pro Football Focus statisztikáinak, akkor majdnem 200 snap-hez állt fel a tavalyi évben.

Casillas atlétikai képességei nem kimagaslóak, és egész bizonyos, hogy nem ő a világ legjobb linebackere, de egy kemény fizikai játékot játszó játékos, és ezért értékes tagja lehet továbbra is a speciális egységnek. Tudja ezt Jason Licht, és Lovie Smith is, így Casillas lett az első szabadügynök akit az Öbölben marasztaltak. Korábban ugye a futó, Bobby Rainey írt alá egy újabb egy éves megállapodást, de az ő esetében csak a csapattal tárgyalhatott. Casillas viszont kimehetett volna megmérettetni magát a piacon.

Az értékesebb játékosaink közül még mindig nem kapott új szerződést viszont Dekoda Watson (LB), Adam Hayward (LB), Jamon Meredith (T), Erik Lorig (FB), és Ted Larsen (C) sem.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com