A Dolphins eltradelné Mike Wallace-t

A legfrissebb hírek szerint a Miami Dolphins elcserélné elkapóját Mike Wallace-t. A wide receiver csak a tavalyi offseasonban érkezett Miamiba a Pittsburgh Steelers csapatától de a fizetési sapkában elfoglalt helye miatt máris túladnának a játékoson. A Dolphins vezetősége egy hónapja még tagadta ennek lehetőségét de az utóbbi napokban kiszivárgott hírek szerint igen komoly valóságalapja van az ügynek.

Wallace szabadügynökké vált a tavalyi offseasonban és a korábbi general manager Jeff Ireland elsőszámú célpontja volt. A piac nyitása előtti napokban Miamiba hívták és már el sem engedték a városból, hogy a nyitáskor azonnal szerződtethessék az elkapót. Ötéves, 60 millió dolláros szerződést kötöttek az elkapóval.

A szerződés értelmében 17.25 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából ami 15 millió dollár alapfizetésből, 2.2 millió dollár időarányos bónuszból és 50 ezer dollár edzésbónuszból tevődik össze. Ha nem találnak rá trade partnert akkor biztosan a csapat játékosa lesz a következő szezonban is mert felszabadítanának ugyan 9.55 millió dollárnyi helyet a sapkában de 26.8 millió dollár halott összeg maradna utána.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com, the-review.com)