A Panthers szerződést hosszabbított Colin Cole-al

A Carolina Panthers a holtszezon nagy részét azzal tölti, hogy újjáépíti a secondary-t és az elkapó alakulatot. De a védekező front seven - a csapat motorja a 12 győzelmet számláló 2013-as szezonban - visszatér változatlanul. A defensive tackle Colin Cole, aki 13 mérkőzésen kezdett a Panthers-ben az elmúlt szezonban, miután két évet kihagyott, aláírt egy új, egyéves szerződést.

Cole és a defensive end Greg Hardy volt az egyetlen kezdő a front seven-böl, akik szabadügynökök lettek. Hardy aláírta a franchise tag tender-t a múlt hónapban, ami 13.100.000 $-t garantál neki ebben a szezonban. És míg Cole értéke jóval kisebb - 840.000 $ fizetés 2013-ban - mégis értékes tagja volt a tavalyi ligamásodik védelemnek.

A 33 éves Cole 19 tackle-t, egy sack-et és három irányító siettetést mutatott be az első Panthers-es szezonjában. Dwan Edwards sérülése után lett kezdő a szezon elején. Cole egy fontos fogaskerék a defensive tackle-forgásban, ahol a veterán Dwan Edwards és az újonc Star Lotulelei és Kawann Short mellett szerepel.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Kép: panthers.com