Bizonytalan Gronkowski visszatérése

A New England Patriots tight endje, Rob Gronkowski számára nem sikerült jól az elmúlt két szezon hiszen folyamatosan sérülések hátráltatták. A 2012-es alapszakasz végén eltörte az alkarját majd pár forduló után visszatért és rásérült korábbi sérülésére. A tavalyi szezon elején kar és hátsérüléssel bajlódott majd december 8.-án elszakadt a keresztszalagja is. Érthető, hogy a sok sérülés miatt nem sietteti visszatérését a tight end.

"Óh az nagyon messze van. Napról napra haladok egyelőre." - válaszolt Gronkowski amikor az újságírók a visszatéréséről kérdezték.

Az ötödik profi szezonját kezdő játékos a második évben megdöntötte a tight end általi legtöbb elkapott yard és touchdown rekordját. A következő szezon sem alakult rosszul a számára mígnem a 11. játékhéten, az Indianapolis Colts elleni mérkőzésen eltörte a bal karját. Az utolsó játékhéten visszatért, a Miami Dolphins ellen TD-t is szerzett de a Houston Texans elleni rájátszás mérkőzésen rásérült korábbi sérülésére.

A korábbi balszerencsés esemény intő jel lehet a Patriots vezetősége számára, ugyanis nem kell siettetni Gronkowski visszatérést nehogy megismétlődjön a két évvel ezelőtti rásérüléses eset. Az igazat megvallva nem is a szezon elején hanem a szezon végén van szükség egy jó formában levő Gronkowski-ra. Nem nagy probléma ha nem áll rendelkezésre a szezon első pár mérkőzésén. Az első négy mérkőzésen a Dolphins, a Vikings, a Raiders és a Chiefs ellen játszanak majd.

(nfl.com, Fotó: espn.go.com)