Mike Evans nem szeret nyilatkozni

Az a játékos, amelyik bekerül az NFL-be, a zsíros fizetéssel együtt, elég sok kötelezettséget is vállal magára. A pályán belüli tevékenységeken, pályán kívüli tevékenységeket is. 

Ilyenek például a különféle média szereplések, és interjúk is. Vannak olyan játékosok azonban, akik kifejezetten nem szeretik kötelezettségeik ezen részét. Ilyen például a Seahawks népszerű futója, Marshawn Lynch is. Aki rendszeresen szembe megy a liga vezetésével, és inkább fizeti a vaskos büntetéseket, minthogy leadja a kötelező interjúkat egy-egy mérkőzés végén. Ő egyszerűen nem a szavak embere.

Azonban úgy tűnik, hogy idei első körös választottunk Mike Evans sem. Aki az Amerikában népszerű “The Jim Rome Show-ba” kapott meghívást. Mely a CBS Sports egy saját gyártású rádióműsora. Evans azonban totál kikészítette, és nagyon magára haragította, a már sokat látott, és idegileg megedződött Jim Rome-ot. Tette mindezt nagyon egyszerű kétszavas válaszaival, melyből folyamatosan az tükröződött, hogy az ég adta egy világon, de bárhol lenne szívesebben, mint akkor ott a műsorban. A semmilyen interjú pedig így valóban nem sikeredett túl szépre, a sok üresjárattal. Bár szerintem Mike Evans egyszavúsága, és abszolút más jellegű válaszai, mint amikre az ember számítana, igazán viccesre sikeredtek. Például:

Jim Rome: “Van benned szívósság. Emlékszem a hét elkapásos, 279 yardos teljesítményedre az Alabama ellen tavaly. Sok rajongó emlékszik arra a napra, te hogy élted meg azt a mérkőzést?”

Mike Evans: “Emlékszem, hogy veszítettünk. Rossz érzés volt.”

A teljes interjút itt hallgathatjátok meg ha van kedvetek, több best of Mike Evans egysorossal együtt. Nehéz nem észrevenni szegény Rome frusztráltságát, amit az egész interjú kihozott belőle. A műsor végén pedig hangot is adott nemtetszésének, és dühének. Hogy őszinte legyek, engem ez annyira nem érdekel. Sokkal inkább foglalkoztat, hogy mit fog Mike Evans hozzárakni a Bucs jövő évi játékához. És amíg ilyeneket látunk, addig sajna valóban bekaphatod Jim Rome. (Sorry)

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com