Odell Beckham Jr és az álmenyasszony

Az offseasonban vadul zajlik a bulvár az NFL-ben is, legutóbb pedig csapatunk elkapóját próbálták behúzni a csőbe. Egy hölgy számolt be arról a RadarOnline-on, hogy ő Odell Beckham Jr menyasszonya és arról panaszkodott, hogy a játékos rendszeresen csalta őt. A játékos visszautasította a vádakat és azt mondta nem is találkozott még ezzel a nővel.

A korábbi LSU elkapónak igaza volt, hiszen Erica Mendez nem is létezett. Az egész sztori a draft előtt indult, mikor Beckham számos újonccal együtt Jimmy Fallonnál vendégeskedett az NBC Tonight Show című műsorában. Ekkor hangzott el tőle, hogy az elkapó "eljegyzett egy modellt". Ahogyan illik maga a játékos is röhögött ezen.

Csapatunk végig kitartott Beckham mellett és hittek neki, ezen kívül pedig nemtetszésüket fejezték ki a műsorban elhangzottakkal kapcsolatban. Felvetődik a kérdés, hogy ki lehet a www.iamericamendez.com weboldal fényképein? Két unokatestvér látható rajtuk. Az egyik fotót Milon Carter készítette Dior Pattersonról, amit engedély nélkül vettek át. A másik képen az ő unokatestvére, Jade Morning található.

A sztori tehát alaposan elhúzódott és bebizonyosodott, hogy játékosunknak nincs köze az egészhez. Szerencsére nem lett akkora hír belőle, mint tavaly Te'o álbarátnőjéből, de remélhetőleg mostantól csak a pályán nyújtott remek teljesítményével kapcsolatban olvashatunk Beckhamről.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: fabwags.com