Esély egy új tight end érkezésére a Ginatshez?

Az NFL.com írása alapján lehet valamennyi esély egy nyári trade lebonyolítására, a tight end Rob Housler költözhet New Yorkba. Jelen állás szerint a kezdő TE Adrien Robinson vagy Larry Donnell lehet, de a keretben van a rutinos Kellen Davis és Daniel Fells is. Ne írjuk le Xavier Grimble-t sem, aki az egyik legnagyobb nevű érkező a draftolatlan szabadügynökök között. Most azonban vessünk egy pillantást a Cardinals játékosára:

"Egy gyors, elkapóspecialista, aki nem illeszkedik Bruce Arians rendszerébe, amely inkább a blokkolást követeli meg a tight endtől. Szerződésének utolsó évébe ért, így korrekt áron is elérhető. Ben McAdoo számára érdekes lehet a játékos."

Könnyen távozhat az utolsó keretszűkítés után a Cardinals-tól Housler, hiszen az Arizona játékosa Jake Ballard, John Carlson és az újonc Troy Niklas is. Pont emiatt nem látom értelmét egy esetleges cserének. Ne feledjük, hogy Coughlinnál is szükség van a tight end blokkolási képességeire, a támadófalat pedig nem lehet egy év alatt újjáépíteni. A poszton levő játékosok számával nincs probléma, belőlük kell kihozni a potenciált. Maximum waiveren keresztül látok esélyt Housler érkezésére.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: nj.com