Brown és Beatty kész lesz az edzőtáborra

Stevie Brown a tavalyi előszezonban szenvedett ACL szakadást, Will Beatty pedig a lábát törte a 2013-as év utolsó mérkőzésén. Előbbi már be tudott kapcsolódni a munkába, utóbbi viszont még nem készülhetett egyelőre csapattársaival. Nagy szükség lehet mindkettejükre.

Will Hill már nem a csapatunk tagja, így Rolle mellett valószínűleg Stevie Brown lesz a másik kezdő safety. Quintin Demps nem képvisel ekkora minőséget, Cooper Taylorról még nem sokat tudunk, az újonc Nat Berhe-t pedig még nagyobb felelőtlenség lenne a kezdőcsapatba állítani.

Will Beatty-nek ellenben meg kell küzdenie a pozíciójáért, hiszen tavaly borzalmas teljesítményt nyújtott. Azért is volt ez meglepő, mivel előtte kapta meg várva várt hosszútávú szerződését és úgy tűnt megtartásával sikerült orvosolni a bal oldali tackle pozícióját. Az OL edző Pat Flaherty elmondta, hogy játékosának be kell bizonyítania, hogy ismét kezdő szinten tud szerepelni. Ha ez nem jön össze, akkor az érkező Charles Brown lehet a helyettese, aki szintén nem villogott New Orleans-ban. Esetleg egy másik megoldás lehet Justin Pugh vakoldalon való kipróbálása.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: blogs.thescore.com