A Panthers edzője az előszezon mérkőzés előtt

A Carolina Panthers vezetőedzője Ron Rivera beszélt a Panthers sérültjeiről és a pénteki, Buffalo Bills elleni előszezon mérkőzésre való felkészülésről.Ami az irányító Cam Newton-t illeti, játékát a csütörtök reggeli edzés után fogja meghatározni.

"Nem tudjuk még, hogy mi a terv Cam-mel pénteken," mondta Rivera. "Ez mind annak alapján dől el, amit Ryan Vermillion és az orvosok mondanak, és hogyan érzi Cam a bokáját csütörtök reggel."

Rivera hozzátette, hogy ha Newton játszik, valószínűleg korlátozott lesz a szokásos módon, egy-két drive-ot kap az első előszezon meccsen, ahogy általában.

Az egyik játékos Newton vak oldalán, az offensive tackle Nate Chandler nem edzett térd problémák miatt.

"Tegnap pihent, ma újra, holnap fog megint edzeni," mondta Rivera.

Garry Williams lett a jobb oldali tackle Chandler helyén és volt egy határozott napja.

"Garry nagyon szépen dolgozott," mondta Rivera. "Ez mind része annak a versenynek, hogy három srácunk van most. Három srác fog játszani (tackle-t), ha kell."

A safety Roman Harper ismét hiányzott az edzésről, a személyzet megpróbálja megvédeni őt a súlyosabb lábujj sérüléstől.

"Óvatosak vagyunk ezzel." mondta Rivera. 

A veteránok megengedhetik maguknak, hogy hiányoznak edzésről bizonyos esetekben, de a fiatalabb játékosok harcolnak a posztokért. Miután több erős edzést bemutatott, a másodéves elkapó Tavarres King hiányzott az elmúlt két edzésről egy combhajlító sérülés miatt. Emiatt a többi elkapónak is volt esélye ragyogni.

"Nehéz kezelni a sérüléseket. Szerencsétlen része a játéknak," mondta Rivera. "Minél hamarabb jutsz vissza a pályára, annál jobb, mert a többiek nem használják ki a lehetőségeket. Tiquan Underwood-nak volt néhány igazán jó napja, Philly Brown-nak is, mint ahogy Kealoha Pilares-nek is. Nem fogunk elfelejteni, amit Tavarres csinált, de ugyanakkor, csak az alapján dönthetsz, amit látsz."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu