Mérkőzés összefoglaló: Bears 34-28 Eagles

Sajnos a bírók az első félidő nagy részét szét-trollkodták, 70+ büntetés yardot dobtak a két csapatra az első félidőben. Jó pár fantom fújás volt (ill. olyan amiről utólag nem tudták igazán eldönteni, mire is dobták), nem is volt semmi ritmusa a játéknak, a kezdő offense csaknem értékelhetetlen volt, de a Bearsnél is csak 1 értékelhető driveot tudtak vezetni a kezdők. Foles a tavalyi előszezont is gyengén kezdte, reméljük javul majd, 2 ronda intet dobott, mindkettő esetben nyomás volt rajta és nem állt bele rendesen a dobásba.

A védelem hasonlatos volt a tavalyihoz. A futást szépen fogták, nemcsak a kezdők, hanem a cserék cseréi is, talán Clausené volt a leghosszabb futás. Passz ellen elég puhák voltunk, blitzek alig voltak (várható volt), így 3. downoknál nem volt nyomás, szívtuk a 3&longokat. Ami figyelemre méltó, hogy 2 szinte teljesen azonos TE-passzból kaptunk TD-t az endzone hátuljában, erre jó lesz készülni, mert ezek után élesben is meg fogják majd próbálni.

Inkább nézzük az újoncokat:

Akik tetszettek: Hart: jó futás ellen, jól érzi a screent, limitált passrusher.

Smith is hozta amit várhattunk: coverben agilis, használja az atletikusságát, beleütött egy passzba, futás ellen OK, 1-1 elleni passrush képessége még komoly fejlesztésre szorul, sokat volt fenn, de kevés nyomást tudott generálni.

bark.jpg

B.Allen: méretéhez képest fürgén mozgott, még passrush is jött tőle 1-szer 1-szer középen, ez már több amit elsőre tőle vártam.

Vegyesebb érzelmek: Huff: szép volt a visszahordása, de elkapóként nem tett sokat hozzá, bár az egy elkapása legalább egy lényeges play volt a redzoneban, a dropok nála is felmerültek.

Matthews: ahogy már korábban ki volt elemezve, hajlamos a könnyű passzokat elejteni, ebből kettőt is megtett tegnap. Egy harmadik pedig bravúros elkapás lett volna, de a corner kiütötte a kezéből. Hiába volt 4 elkapása sok hasznot nem hajtott. Reméljük az izgatottsága majd alábbhagy és tud koncentrálni. Ha ez nem javul, akkor úgy fog járni, mint tavaly Ertz, aki addig nem kapott komoly játékidőt, amíg a nem limitálta a dropokat. Volt egy szép blokkja egy hosszú futásnál.

A bejegyzés folytatódik. A folytatásét kattints IDE!

phillyblogbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Philadelphia Eagles Blog

philly.blog.hu