Többen is érdeklődnek a 49ers támadófalembere iránt

Nincs előrehaladás Alex Boone és a San Francisco 49ers vezetősége között a támadófalember új szerződése ügyében. A guard valószínűleg megelégelte az utóbbi időben osztogatott jobbnál jobb szerződéseket és egy a jelenleginél jövedelmezőbb szerződést akar kicsikarni magának.

Boone jelenleg holouton van, hogy ezen szándékát nyomatékosítsa de könnyen elképzelhető, hogy a következő alapszakaszt másik csapat játékosaként fogja megkezdeni.

A hírek szerint Boone nem akar távozni és a 49ers is meg akarja tartani Őt de minden áron. Így a csapat nem zárkózik el trade lehetőségétől és a hírek szerint már több csapat is bejelentkezett a játékosért (azt azonban nem árulják el, hogy melyek ezek a csapatok).

A guard érvényben levő négyéves szerződéséből még két év hátravan. Idén 2.59, míg jövőre 1.79 millió dollárt kereshet a támadófalember. Ennél azért bőven van feljebb hiszen ezek az összegek bőven elmaradnak a listavezetőtől. A New England Patriots guardja Logan Mankins szerződése évente átlagosan 8.5 millió dollárt jelent a játékos számára. Mankins egy ötéves, 51 millió dolláros, 21.5 millió dollár garantált keresetet tartalmazó szerződést írt alá 2012-ben.

(nfl.com, Fotó: blog.sfgate.com)