Megsérült a Packers két kezdőjátékosa

Az alapszakasz nyitómérkőzésén a Green Bay Packers a vereség mellett elvesztette két kezdőjátékosát is. Az offensive tackle Bryan Bulaga térdsérülést míg a running back Eddie Lacy agyrázkódást szenvedett a péntek hajnali mérkőzésen. A falember sérült meg súlyosabban ami nagyon rossz hír a Packers számára hiszen korábban már elvesztették a tackle Don Barclay-t (keresztszalag) és a center JC Tretter-t (térd) is.

Bulaga sérülésből tért vissza mert az egész tavalyi szezont ki kellett hagynia keresztszalag sérülés miatt. A tackle kiválása után Derek Sherrod helyettesítette a falban és igen sérülékennyé vált a Packers egysége. A Seahawks védelme két sacket is szerzett az Ő hibájából. A korábbi elsőkörös játékos nem tűnt megfelelő helyettesnek.

A futó Lacy jobban járt mint csapattára. A mérkőzés óta már teljesítette a liga által előírt protokoll első fázisát és nagy valószínűséggel a második alapszakasz mérkőzésén is ott lesz majd a pályán. A futó hosszútávú kiválása is nagy veszteség lett volna a Packers számára hiszen rajta kívül csak James Starks és az egész tavalyi szezont kihagyó DuJuan Harris lenne bevethető.

(nfl.com, Fotó: search.espngo.com)