Maurice Jones-Drew kihagyhatja a Texans elleni mérkőzést

Kézsérüléssel bajlódik az idei offseasonban szerződtetett running back Maurice Jones-Drew és a hírek szerint kihagyhatja a holnap esti Houston Texans elleni mérkőzést. A futó csütörtökön megerősítette, hogy valóban átesett egy kisebb beavatkozáson de még nem akarja kizárni, hogy pályára lépni fog a mérkőzésen. A hírek szerint nem csonttörésről van szó így nem hosszú kihagyással számolnia.

MJD nem vett részt a pénteki edzésen és a hivatalos listán jelenleg kérdésesnek jelölik a játékát. A nyilatkozatok során a futó keze láthatóan duzzadt volt, de elmondása szerint nem kell majd sokat kihagynia.

"Szeretnék játszani, de még hosszú a szezon. Mindig akarsz győződni róla, hogy minden rendben és minden a helyén van." - nyilatkozta Jones-Drew.

A futónak nem sikerült jól a múlt heti New York Jets elleni bemutatkozása. A mérkőzésen 9 futókísérlete volt amivel 11 yardot szerzett és ez csak 1.2 yardos átlagot jelent kísérletenként. Két elkapása volt amivel 12 yardot szerzett de fumble is szerepelt a neve mellett.

Jones-Drew kiesésével Darren McFadden-el és Latavius Murray-el rohamozunk majd a J.J. Watt és Brian Cushing neve által fémjelzett védelem ellen. McFadden-ek 4 futókísérlete (15 futott yard), míg Murray-nek egyetlen futása sem volt a Jets ellen.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: hngn.com)