Williams, Avant, Cotchery részvétele kérdéses

A running back DeAngelo Williams és a két elkapó, Jason Avant és Jerricho Cotchery vasárnap esti játéka a Pittsburgh Steelers ellen megkérdőjelezhető combhajlító sérülések miatt. Williams és Avant korlátozott edzésmunkát végeztek pénteken. Cotchery nem edzett.

"Jason és DeAngelo is gyakorolt a csapattal, és valóban nagyon jól nézett ki, amit csináltak." mondta Ron Rivera. "Remélhetőleg nem lesz jelentősebb fájdalom, és akkor játszhatnak vasárnap."

Cotchery magasabb szintű fájdalmat tapasztalt, és a medencében futott az edzés alatt.

"Meglátjuk vasárnap, és remélhetőleg átmegy az ellenőrzésen," mondta Rivera.

A fullback Mike Tolbert (mellkas) teljes körű edzésmunkát végzett és valószínűleg játszik, így Rivera-nak van oka arra, hogy jobban érezze magát a futók általános egészségi állapota miatt.

"Ez nagyon jó. Ez a képlet: futtasd a labdát, irányítsd az órát, majd helyezd nyomás alá az irányítót." mondta Rivera. "Ez az, amit a labda futtatás jelent. Nagyszerű, hogy Jonathan Stewart visszatért. Jó, hogy Tolbert is edzett és remélhetőleg DeAngelo is visszatérhet."

Míg Rivera optimista a rendelkezésre álló Tolbert és Williams, valamint a további 10 játékos állapota miatt, a kilátások nem olyan jók a másik running back sérülését illetően. Fozzy Whittaker, aki 91 yard-ot futott az előszezon finálén a Pittsburgh ellen, kétséges a szereplése, mivel sérülést szenvedett a negyedik negyedben a múlt héten, a Panthers Detroit elleni meccsén.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu